


| Το Δημοβούλιο Πολιτών στηρίζει την πρωτοβουλία του Culture Action Europe. |
|
|
|
| Τετάρτη, 06 Φεβρουάριος 2013 21:43 |
|
Εμφανίσεις: 6
ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ
Τον Νοέμβριο του 2012, οι εθνικοί ηγέτες όλων των κρατών μελών της ΕΕ απέτυχαν να καταλήξουν σε συμφωνία σχετικά με τον επόμενο προϋπολογισμό της ΕΕ (2014-2020) σε έκτακτη σύνοδο κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες.
Αυτή την Πέμπτη και Παρασκευή, 7 και 8 του Φεβρουαρίου, οι ηγέτες μας θα συναντηθούν για ακόμη μια φορά στις Βρυξέλλες για να συζητήσουν για τον υπό εκκρεμότητα προϋπολογισμό. Σε σχέση με τη σύνοδο κορυφής του Νοεμβρίου, πάνω από 6.000 επιστολές εστάλησαν σε εθνικούς ηγέτες μέσω της ιστοσελίδας της εκστρατείας Culture Action Europe. Η Σύνοδος Κορυφής αυτής της εβδομάδας θα είναι η τελευταία ευκαιρία ούτως ώστε οι εθνικοί μας ηγέτες να οριστικοποιήσουν και να υιοθετήσουν εγκαίρως έναν προϋπολογισμό για την έναρξή του τον Ιανουάριο του 2014. Οι αποφάσεις τους θα επηρεάσουν το κοινό μας μέλλον και είναι καιρός να στείλουμε ένα επείγον μήνυμα προς αυτούς. Ας ενώσουμε τη φωνή μας με όλους τους Ευρωπαίους πολίτες. Επισκεφτείτε το www.wearemore.eu και αποστείλετε μήνυμα-ψήφο σε όποιον Ευρωπαίο ηγέτη επιθυμείτε, ενθαρρύνοντας τους φίλους και συναδέλφους σας να κάνουν το ίδιο. Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας! Το Δημοβούλιο Πολιτών στηρίζει την πρωτοβουλία του Culture Action Europe και σας παροτρύνει να ψηφίσετε και εσείς και να στείλετε μήνυμα-ψήφο σε όποιον Ευρωπαίο ηγέτη επιθυμείτε!
Γραφεία Δημοβουλιου Πολιτών, Ιπποκράτους 125, 11 472, Αθήνα
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. facebook: http://www.facebook.com/DemoboulioPoliton τηλέφωνα: κ. Ειρήνη Γαβαλά, 6984 688800
kkkkkkkkkκ. Ιωάννα Σκόνδρα, 6972 163959
|
Θα πρότεινα με την ευκαιρία των συναθροίσεων στο Σύνταγμα...
Γιωργο επειδη δε μπορω να μεταφερω το μηνυμα μου ενδωηλεκ...
Αγαπητέ κ. Ζούκο, έριξα μια πρώτη επιπόλαια ματιά και το ...
Ευλογε Γιωργο σκεψου πολυ καλα συγκροτημενα ελληνοφιλοσοφ...
Δυστυχώς μετά το σχόλιο που έκανα έρχονται στο mail μου σ...
Τα συγχαρητήριά μου για τις σκέψεις και τις ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ σας...
PLEASE SUPPORT THE CONCEPT NOMOCRACY WHICH IS THE AIM AND...