Σας προσκαλούμε στην Ανοικτή Ημερήσια Διάταξη της Ολομέλειας του Δημοβουλίου Πολιτών που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013 και από ώρα 16:00 έως 19:00 στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Δημοσίου Δικαίου, Αχαιού 16 στο Κολωνάκι, με τα εξής θέματα:

  1. Ενημέρωση για τις εκδηλώσεις, δράσεις και Παρεμβάσεις του ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ τον Σεπτέμβρη και Οκτώβρη 2013 (Ε΄ Κλεισθένεια, δικαστικές διεκδικήσεις για χαράτσι ΔΕΗ / Νομικό ακτιβισμό, αυτοδιαχειριζόμενη ΕΡΤ και για τις εκδηλώσεις μας 12 και 14/10/13 στη Θεσσαλονίκη) από τον Συντονιστή Εργασιών Γιώργο Κόκκα ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ σχετικά με την τρέχουσα πολιτική κατάσταση ψηφίσματα ΔΗΜΟΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.
  2. Παρουσίαση της πλατφόρμας Οργάνωση 2.0 από την διδακτορική φοιτήτρια του ΕΚΠΑ Ελένη – Ρεβέκκα Στάιου και λήψη αποφάσεων για συνέργειες του ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ.
  3. Παρουσίαση της κίνησης «Αγροζεύξη» από τον Δημοβουλευτή Κωνσταντίνο Λουκίσσα. και λήψη αποφάσεων για συνέργειες του ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ. Αξιοποίηση από Ομάδα Εργασίας Π.ΟΙ.Α. ( Περιφερειακής Οικολογικής Ανάπτυξης) της Διαρκούς Συνέλευσης για το μέλλον της Ελλάδας.
  4. Ενημέρωση για το πολιτικό σύστημα της Ελβετίας και για τον τρόπο διεξαγωγής των δημοψηφισμάτων από την Ελβετή δικηγόρο Denise Martig και λήψη αποφάσεων για ενσωμάτωση ελβετικών πρακτικών στο προτεινόμενο από τη Διαρκή Συνέλευση για το μέλλον της Ελλάδας Σύνταγμα Ελλήνων Πολιτών.
  5. Παρουσίαση προσεχών εκδηλώσεων ενδιαφέςροντος από την Γραμματέα του ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ Ιωάννα Σκόνδρα και αποφάσεις για συμμετοχή μας.
  6. Απολογισμός των δράσεων του Δημοβουλίου Πολιτών και προτάσεις για ψηφίσματα και νέες δράσεις αυτοοργάνωσης και αύξησης του αριθμού των ενεργών Δημοβουλευτών.
Οι Εκπομπές μας ΕΡΤOPEN

"Εθνοσυνέλευση Τώρα"

"Ελεύθεροι Πολιορκημένοι Έλληνες"

Αρχείο Εκπομπών

Πατήστε ΕΔΩ!

Πρόσφατα Άρθρα
Αρχείο