ΕΚΚΛΗΣΗ

Προς τους σύγχρονους φιλόσοφους της Οικουμένης,

που επισκέπτονται και διαβουλεύονται στους χώρους, όπου γεννήθηκαν μαζί

η Φιλοσοφία και η Δημοκρατία !

 

Ενημέρωση για το σημερινό κατάντημα της Δημοκρατίας

και Αίτημα για να υψώσετε τη φωνή σας,

υποστηρίζοντας ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ !

 

Το σημερινό καθεστώς διακυβέρνησης της Ελλάδας, που επισκέπτεστε για να αναπτύξετε επί μία εβδομάδα τις σύγχρονες παγκόσμιες τάσεις της φιλοσοφίας, δεν έχει καμία σχέση ούτε με τη φιλοσοφία που γεννήθηκε στους χώρους αυτούς, ούτε με τη δίδυμη αδελφή της, τη Δημοκρατία ! Σας γνωρίζουμε και σας καταγγέλλουμε ότι το καθεστώς αυτό υποδούλωσης των Ελλήνων, δεν δίνει καμία δυνατότητα στον Δήμο, τον τάχα κυρίαρχο λαό των Ελλήνων να κρατεί, δηλαδή να επικρατεί στους δήθεν αντιπροσώπους του και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποκαλείται πλέον Δημοκρατία!

Αν θέλουμε οι λέξεις να έχουν νόημα, όπως στη Φιλοσοφία, καλείστε να αποκαταστήσετε την αληθινή τους σημασία για όλο τον Κόσμο, διεκδικώντας με ψήφισμά σας τη ΜΗ ΧΡΗΣΗ του όρου ΔΗΜΟ-ΚΡΑΤΙΑ για τον δήθεν αντιπροσωπευτικό των Πολιτών, Κοινοβουλευτισμό, που βασίζεται στο κομμάτιασμα της Κοινωνίας σε πολιτικά κόμματα. Και ΝΑ ΖΗΤΉΣΕΤΕ τον περιορισμό του ΔΙΕΘΝΩΣ, ΜΟΝΟ στη χρήση του όρου Ρεπούμπλικα, με μεγάλη επιείκεια!

Το σημερινό καθεστώς διακυβέρνησης της Ελλάδας, υποκινούμενο και από την Καπιταλιστική Διεθνή της Παγκοσμιοποίησης, έχει φτάσει σε μη αναστρέψιμη καταστροφική πορεία τους κατοίκους της χώρας αυτής. Βιώνουμε μια οικονομική και ανθρωπιστική καταστροφή χωρίς προηγούμενο στο σύγχρονο Ελληνικό Κράτος ! Το Κοινοβούλιο είναι κάθε μέρα σε μεγαλύτερη αναντιστοιχία με τον Ελληνικό Λαό (ακόμη πιο πολύ από την τελευταία εκλογική θέληση του, των εκλογών της 17/6/2012, όταν υπεκλάπησαν, όπως συνηθίζεται στη …Δημοκρατία τους, 50 βουλευτικές έδρες από άλλα πολιτικά κόμματα προς χάρη του 1ου κόμματος). Κρατιέται δε, με ακροβατικούς εκβιασμούς στη ζωή : είτε με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, δηλ. με υπογραφές μόνο Υπουργών, που κάποιοι, δεν εκλέχτηκαν ούτε βουλευτές, είτε με μια βιομηχανία ψήφισης από τη δήθεν «Βουλή των Ελλήνων», αντιλαϊκών εισαγόμενων μέτρων. Στις κρίσιμες ψηφοφορίες, υψηλόβαθμα στελέχη (πρ. υπουργοί κ.α.) ξεκαθαρίζουν ότι ψηφίζουν ότι δίνεται για ψήφιση, χωρίς ούτε να το διαβάζουν…!!!. Τα σκάνδαλα και η διαφθορά σε κάθε πτυχή της ελληνικής δημόσιας και ιδιωτικής ζωής συνεχίζονται, άσχετα από την επέμβαση και Κατοχή της χώρας μας από όποια διεθνή Τρόικα, εξαιτίας ακριβώς της έλλειψης πραγματικής και Άμεσης Δημοκρατίας των Ελλήνων πολιτών στη χώρα τους!

Η τρομοκρατημένη και απαξιωμένη Ελληνική Δικαιοσύνη (η κορυφή της οποίας σύμφωνα με επίσημη άποψη πρώην προέδρου της Βουλής πρέπει να είναι κομματική) παραμένει η ύστατη ελπίδα δικαίωσης των μεμονωμένων ακτιβιστών, που έχουν να δείξουν συγκεκριμένες επιτυχίες. Π.χ. με αγώνες 2 δεκαετιών Ελλήνων πολιτών (αρχιτέκτονα, γιατρού δημοσίου, χημικού, δικηγόρου και άλλων νοημόνων πολιτών), έχουν ξεσκεπαστεί και καταδικαστεί αμετάκλητα τρομερά αδικήματα, όπως: α) χαρακτηρίστηκε πρόσφατα από το Ανώτατο Ελληνικό Ακυρωτικό Δικαστήριο παράνομο, ένα γιγαντιαίο κτίριο MALL 70.000μ2, το μεγαλύτερο αυθαίρετο της Ευρώπης και όλων των εποχών, β) για τους κομματικούς Συμβασιούχους Δημοσίου :ότι έλεγε ο παραπάνω προσφεύγων πολίτης Αρχιτέκτων από ετών και τα κάλυπτε παράνομα η Βουλή της Ρεπούμπλικας νομοθετικά με συμφωνία ΟΛΩΝ των κομμάτων, σήμερα υιοθετήθηκαν και είναι η επιχειρηματολογία της …τροϊκανής κυβέρνησής μας για τις απολύσεις στο Δημόσιο, γ) το δήθεν τέλος που πληρώνουν για τις ακίνητες ιδιοκτησίες τους οι Έλληνες κρίνεται αντισυνταγματικό από Πολυμελή Δικαστήρια και τους φυσικούς μας Δικαστές, επαναφέρεται προς πληρωμή με προσωρινές αυθαίρετες αποφάσεις μεμονωμένων Ανώτατων Δικαστών, με ελεγχόμενες συνθέσεις Δικαστηρίων, δ) αυθαίρετες προκλητικές παραλιακές κατασκευές μεγαλοκαναλάρχη (καταδικασμένου σε 4χρόνια φυλάκιση μετά ενέργειες ενός γιατρού του δημοσίου) δεν κατεδαφίζονται, ε) η καταστροφή του χτιστού περιβάλλοντος με την προωθούμενη παράνομη δόμηση, επιχειρείται να νομιμοποιηθεί από την Βουλή με νέο νόμο αυθαιρέτων, τον οποίο καταρρίπτει ως αντισυνταγματικό, προσφυγή αρχιτέκτονα στο ίδιο Ανώτατο Δικαστήριο, στ) η Ελληνική Δημόσια Ραδιοτηλεόραση καταργείται σε μια μέρα και αργεί σκόπιμα η αποκατάστασή της

Αν δεν το γνωρίζετε, η Ελλαδική Ρεπούμπλικα δεν έχει καμία πρόθεση να αποκτήσει Συνταγματικό Δικαστήριο. Επίσης, τα δύο μοναδικά Δημοψηφίσματα που έγιναν μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο, αφορούσαν μόνο την αποκατάσταση ή μη της Βασιλείας στην Ελλάδα. Στην ίδια γραμμή και σήμερα, αγνοούνται επιδεικτικά από το Καθεστώς σημαντικές νομοθετικές Πρωτοβουλίες Ελλήνων Πολιτών, όπως για την Σύγχρονη Ελληνική ΡαδιοΤηλεόραση ή προτάσεις Δημοψηφισμάτων για μη κατάσχεση κατοικιών πολιτών, που εκπορεύονται από υγιείς πολιτικές, αλλά μη κομματικές εκφράσεις του Ελληνικού Λαού..

Η μεγάλη αποτυχία του διεφθαρμένου καθεστώτος της χώρας που σήμερα τιμάτε με την παρουσία σας, επιβεβαιώνεται συντριπτικά και από τις ελληνικές εκθέσεις επιθεωρητών δημοσίου, αλλά κυρίως από τις διεθνείς ανάλογες στατιστικές διαφάνειας (μη διαφθοράς) όπου, ως χώρα, φτάνουμε κάθε χρόνο πλησιέστερα στις 6 τελευταίες εξευτελιστικές θέσεις.

Αυτά βέβαια δεν θα γινόντουσαν (σ’ αυτό το βαθμό τουλάχιστον) αν το μέγιστο και σημαντικότερο ποσοστό ΜΜΕ και δημοσιογράφων δεν ήτανε ταυτισμένο με την φαύλη κομματοκρατία.

Όλα τα παραπάνω σκάνδαλα ΗΤΑΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ για το καθεστώς ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, που ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΠΑΧΥΛΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (υπάρχουν επίσημοι κατάλογοι στο συνδικάτο τους) και αναδείχθηκαν τελικά σε στυλοβάτες του καθεστώτος. Για όσα παραπάνω αναγκαστικά σύντομα εκθέτουμε, υπάρχουν όλα τα αμάχητα στοιχεία για όποιον ήθελε αυτά, και ΠΟΛΛΑ άλλα ακόμη. Αν δε κάποιος επιθυμεί να μάθει πόσες προσφυγές έχουν κατατεθεί για, ελεγχόμενες ως αντισυνταγματικές, ενέργειες του Ανώτατου Άρχοντα της χώρας μας, όπως και καταγγελίες για σημαντικότατες παραλείψεις εις βάρος του Ελληνικού Λαού, σήμερα είναι επίσης ευκολότατο! Δεν χρειάζεται λοιπόν να τονιστεί ότι απαιτείται, τουλάχιστον στην χώρα μας, μία θεμελιακή συνταγματική αλλαγή και όχι άλλη μια ψευτο-αναθεώρηση Συντάγματος τους, που όλα τα κόμματα έχουν έτοιμη με μικρές παραλλαγές να παρουσιάσουν και να μας κοιμίσουν…

Περιττό ακόμα φαίνεται να επισημανθεί σε σας ότι, αυτό που βιώνει σήμερα ο ελληνικός λαός αφορά κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο, όπου και αν ζει. Το διακύβευμα δεν είναι πρωτίστως οικονομικό, αλλά κατεξοχήν ζήτημα ελευθερίας!

To «σύμπτωμα Ελλάς» είναι η πιο οδυνηρή αποκάλυψη της παγκόσμιας ασθένειας, που ήδη εκδηλώνεται σε πολλές χώρες με διαφορετική ένταση στην εκμετάλλευση των μαζών για πλουτισμό των λίγων: ο επιθανάτιος ρόγχος του καπιταλισμού…

 

Εκλεκτοί ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ

(άρα ενσυνείδητοι ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ),ας γνωρίζετε ότι

η ΦΩΝΗ ΣΑΣ, αφού βεβαιωθείτε για τα παραπάνω,

μπορεί να παίξει ρόλο καταλυτικό

στην παρακάτω ελληνική ΕΚΚΛΗΣΗ – αίτημα

(που είναι και παγκόσμιο πια, με την πτώση του κομμουνισμού

και του καταρρέοντα ρεπουμπλικανισμού):

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !

 

Μελετήστε τα στοιχεία και ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ !…

…επιτέλους, αν δεν κυβερνήσουν, ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ !

 

(επειδή τα γράμματα GREECE, μπορεί να σημαίνουν:

Growing Roots of East European Civilization Earthwide !)

 

Αθήνα, 6 Αυγούστου 2013

(2521 χρόνια μετά τις δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις του Κλεισθένη)

 

(Ομάδα Ελλήνων Πολιτών, που μάχονται για την Δημοκρατία ανοιχτά, νόμιμα και χωρίς βία)

Οι Εκπομπές μας ΕΡΤOPEN

"Εθνοσυνέλευση Τώρα"

"Ελεύθεροι Πολιορκημένοι Έλληνες"

Αρχείο Εκπομπών

Πατήστε ΕΔΩ!

Πρόσφατα Άρθρα
Αρχείο