fascism-capitalism

Η Συντονιστική Επιτροπή Στρατηγικού Σχεδιασμού του Ε.Κ.Α.Δ. (Ελληνικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας) συνήλθε σήμερα Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015 σε τακτική συνεδρίαση μετά τις προηγούμενες συνεδριάσεις Οκτωβρίου 2015, που εκτίμησαν τα πολιτικά αποτελέσματα των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 και ενόψει του επικείμενου εορτασμού του «ΟΧΙ» των Ελλήνων αποφασίζει σε συνέχεια της προεκλογικής του Δήλωσης (Σεπτ. 2015) για ένα Ελληνικό Αντιμνημονιακό Μέτωπο – Ε.Α.Μ. για εφαρμογή του Δημοψηφίσματος Ιουλίου 2015 να προσκαλέσει τις Ελληνικές Κοινότητες (σε συνέχεια και συνδυασμό της προεκλογικής του Δήλωσης Ιανουαρίου 2015) σε μια Διαδικασία-Οδικό Χάρτη Σύγκλησης Νέας Ελληνικής Εθνοσυνέλευσης για αλλαγή (ΟΧΙ Αναθεώρηση) του Ελληνικού Συντάγματος σε Αμεσοδημοκρατική κατεύθυνση (με βάση και το σχετικό έργο του διακεκριμένου μέλους του κ. Ιωάν. Καρακώστα: «ΤΟ ΔΕΟΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ_ΣΥΝΤΑΓΜΑ Άμεσης Περιφερειακής Δημοκρατίας») σύμφωνα με την εξής Διακήρυξη της 28ης Οκτωβρίου 2015 που προτείνει να συζητηθεί και κυρωθεί σε σχετική εκδήλωση μπροστά στην Παλαιά Βουλή το μεσημέρι της Εθνικής μας Επετείου, που εισηγείται ομόφωνα, αφού ληφθεί μέριμνα για ενεργοποίηση και του «ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ» να λάβει το εξής περιεχόμενο :

Τρείς μήνες μετά το σοκ των οβιδιακών μεταμορφώσεων των κυβερνητικών κομμάτων, που στήριξαν την 5η Ιουλίου 2015 το «ΟΧΙ» του Δημοψηφίσματος και παραδόξως ενώθηκαν με τα ηττημένα πολιτικά κόμματα που στήριξαν το «ΝΑΙ» σε όλα τα ξενόφερτα μνημονιακά μέτρα και τα οποία αρνήθηκε να επικυρώσει ο Ελληνικός Λαός, βρισκόμαστε ΟΛΟΙ ενώπιον των ιστορικών ευθυνών μας απέναντι στον διαχρονικό Ελληνισμό !

Σήμερα, 28η Οκτωβρίου 2015 το μεσημέρι συναντιόμαστε, όποιοι ζωντανοί και συνειδητοποιημένοι συμπολίτες απομείναμε «να φυλάμε Θερμοπύλες», μπροστά στην Παλαιά Βουλή-Άγαλμα Κολοκοτρώνη στην Αθήνα και στις Ελληνικές Πλατείες, για να γιορτάσουμε τα Ιστορικά μας «ΟΧΙ» με συν-θετικές προτάσεις, για να ξεπεράσουμε επιτέλους τα δεινά που συσσωρεύονται εις βάρος μας, ψηφισμένα από μια Βουλή που φανερά πλέον δεν μας αντιπροσωπεύει και καταλύει κάθε έννοια Δημοκρατίας και εφαρμογής ακόμη και του συντηρητικού Ελληνικού Συντάγματος !

Συναντιόμαστε για να χαράξουμε μια άλλη αυθεντικά δημοκρατική και ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ πορεία στον τόπο μας, στα Βαλκάνια, όπου θέλουν να εγκλωβίσουν τις μεταναστευτικές ροές και στην Ευρωπαϊκή Συμπολιτεία που διεκδικούμε ενάντια στη δήθεν Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία πλέον καταφανώς μόνο καταστροφικές πολιτικές και Διαίρεση των Ευρωπαϊκών λαών προκαλεί !

Το «Δημοβούλιο Πολιτών», που σε λίγες μέρες γιορτάζει τα τέσσερα χρόνια συνεχούς δημιουργικής λειτουργίας από την ίδρυσή του στην Πνύκα την 11η/11/2011, μας καλεί να συνδημιουργήσουμε σήμερα, επέτειο του «ΟΧΙ», έναν οδικό χάρτη αφύπνισης και δημιουργίας της Ελλάδας των ονείρων μας, που θα μας οδηγήσει σε ένα άλλο Σύνταγμα των Πολιτών για να ξεπεράσουμε τη βαθιά και πολύπλευρη κρίση που μας οδήγησε το ισχύον και μαδημένο Σύνταγμα των Πολιτικών, που μας κυβερνούν, ως υπόδουλες μαριονέτες ξένων συμφερόντων και μας κλέβουν καθημερινά τον πλούτο και τις ζωές μας!

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ και ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ και ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !

28 Οκτωβρίου 2015: Ανακοίνωση των «Ελληνικών Κοινοτήτων», ότι μαζί με το Εθνικό ΟΧΙ του 1940 και με επιβεβαίωση του ΟΧΙ του Δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015 εξαγγέλλεται και το πολιτικό ΟΧΙ με θεσμικό ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ενάντια στο κομματοκρατικό Πολιτικό Σύστημα. Ως ημέρα Διακήρυξης για Πανελλήνια Δημοψηφισματική Εθνοσυνέλευση ορίζεται η 15η Ιανουαρίου 2016, που αποτελεί επέτειο της Διακήρυξης της Εθνικής Συνέλευσης, που συνέβη κατά την πρώτη Εθνοσυνέλευση της Επιδαύρου (20 Δεκεμβρίου 1821 – 16 Ιανουαρίου 1822).

15η Ιανουαρίου 2016: Έναρξη διαδικασίας για Πανελλήνια Δημοψηφισματική Εθνοσυνέλευση, ως συνέχεια της πρώτης Εθνοσυνέλευσης της Επιδαύρου, κατά την οποία ο αγωνιζόμενος για την εθνική του Ελευθερία Ελληνικός Λαός θέσπισε το Πρώτο Απελευθερωτικό Σύνταγμα, που ήταν το πιο άρτιο και Επαναστατικό Σύνταγμα της Ευρώπης για την εποχή του. Την ημέρα αυτή θα αναδειχθεί Συντακτική Επιτροπή από τις «Ελληνικές Κοινότητες» που θα συμπράξουμε, προκειμένου να συντάξει ένα Προσχέδιο του Νέου Συντάγματος, το οποίο θα κωδικοποιήσει προς παρουσίαση τους στη Συντακτική Εθνοσυνέλευση.

1η Μαΐου (ΑΝΑΣΤΑΣΗ) 2016: Ανακοίνωση Σύγκλισης Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης και Ανακοίνωση του Προσχεδίου Νέου Συντάγματος, που θα τεθεί σε Διαδικτυακό Δημοψήφισμα πολλαπλών επιλογών για διαμόρφωση κάθε επιμέρους άρθρου του (Έγκριση, Απόρριψη, Σχόλια διαμόρφωσης) από πολίτες μέχρι την 28η Οκτωβρίου 2016.

5η Ιουλίου 2016: Επέτειος του «ΟΧΙ» στο μοναδικό Δημοψήφισμα 41 χρόνων δήθεν Μεταπολίτευσης ( « Η Χούντα δεν τελείωσε το ΄73….» ) και Σύγκλιση Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης από πληρεξουσίους των Ελληνικών Κοινοτήτων και εθελοντές Κληρωτούς Πολίτες, που συντονίζει η Συντακτική Επιτροπή και η οποία αρχίζει την τελική διαμόρφωση για την ενσωμάτωση των σχολίων διαμόρφωσης στο προσχέδιο και σύνταξη του τελικού Σχεδίου Νέου Συντάγματος, που θα υποβληθεί σε Δημοψήφισμα από τους Έλληνες πολίτες για να αποτελέσει το νέο Σύνταγμα της Ελλάδας

28η Οκτωβρίου 2016: Η Συντακτική Εθνοσυνέλευση ανακοινώνει το αποτέλεσμα της επεξεργασίας των άρθρων του Νέου Συντάγματος και την Κωδικοποίησή του σε τελικό συνολικό Κείμενο προς Δημόσια Διαβούλευση και υποβολή του σε Δημοψήφισμα .

15η Ιανουαρίου 2017: Δημοψήφισμα για υιοθέτηση ή μη του Σχεδίου Νέου Συντάγματος των Πολιτών για να αποτελέσει το νέο Σύνταγμα της Ελλάδας.

Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ε Σ Κ Ο Ι Ν Ο Τ Η Τ Ε Σ (www.s120s.gr)

ΓΙΑ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ και ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Τηλ.: 210 3632000, Τ/Ο: 210 3610882,

ηλ. Δ/νση: dimovoulio@dimovoulio.gr

Οι Εκπομπές μας ΕΡΤOPEN

"Εθνοσυνέλευση Τώρα"

"Ελεύθεροι Πολιορκημένοι Έλληνες"

Αρχείο Εκπομπών

Πατήστε ΕΔΩ!

Πρόσφατα Άρθρα
Αρχείο