Για ένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ – Ε.Α.Μ.
προς εφαρμογή του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ 2015!

Η μισή Ελλάδα δεν εκπροσωπείται στη Βουλή – ΕΦΤΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η ώρα της Άμεσης Δημοκρατίας !!!

Ίσως αυτές οι εκλογές είχαν το περισσότερο βρώμικο παρασκήνιο υπονόμευσης της συμμετοχής πατριωτικών, δημοκρατικών, αντιμνημονιακών κομμάτων, για να μειώσει το Ευρωκρατικό καθεστώς τις επιλογές των Ελλήνων πολιτών. Η απάντηση; Με ενίσχυση των δράσεων και εκφράσεων Άμεσης Δημοκρατίας, της μοναδικής έκφρασης των πολιτών που τρέμουν.

Οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 αποτέλεσαν την αρχή του τέλους του φαινομενικά αντιπροσωπευτικού εκλογικού συστήματος που έχουμε, αλλά στην ουσία είναι βαθύτατα αντιδημοκρατικό και αλλοιώνει τη λαϊκή βούληση και κυριαρχία. Για πρώτη φορά στην σύγχρονη ελληνική ιστορία οι μισοί Έλληνες δεν εκπροσωπούνται στη Βουλή είτε λόγω αποχής τους, είτε λόγω λευκής ψήφου, είτε λόγω ψήφου σε κόμμα που έμεινε εκτός Βουλής. Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία. Αν τώρα δεν είναι στιγμή να σκεφτούμε σοβαρά την εισαγωγή της Άμεσης Δημοκρατίας, πέρα από εθιμικούς μας θεσμούς, όπως το ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΩΝ, αλλά και για την στρατηγική μας συμβολή στην κυριαρχία ενός Μετώπου με ανάδειξη και ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ βουλευτών, πότε θα είναι; Όταν καταληφθεί η χώρα από τις δυνάμεις της διαφθοράς;

Το Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας έχει τη υποχρέωση να ενημερώσει τους πολίτες και για ζωτικής σημασίας θέματα σχετικά με τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, τόσο για την ΛΑΕ όσο και άλλους, που ανατρέπουν τις συμβατικές καθεστωτικές «αναλύσεις» και «διαπιστώσεις», διότι τα γνωρίζουμε από πρώτο χέρι. Μας απέκλεισαν από τις εκλογές όπως έπαθαν και άλλες κινήσεις. Αυτό φυσικά χαλύβδωσε την αποφασιστικότητα όλων των κινήσεων να δημιουργήσουμε τον πραγματικά καινούριο και καθαρά ελληνικό-πατριωτικό συνασπισμό αντιμνημονιακών δυνάμεων για να εκφραστεί ο λαός με ασφάλεια ότι δεν θα τον «πουλήσουμε» όπως οι επαγγελματίες πολιτικοί και τα κομματόσκυλα. Τώρα θα υπάρχει αυτό που δεν υπήρχε στις προηγούμενες εκλογές.

Το Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας δεν συμμετείχε στις εκλογές παρά μόνο συμβολικά και παρά τη θέλησή μας να συνεργαστούμε για ένα «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ-ΕΑΜ- για εφαρμογή του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ» αρχικά με τη ΛΑΕ, λόγω συνδυασμού γεγονότων και ενεργειών τρίτων προσώπων εντός της ΛΑΕ, που υπονόμευσαν και ακύρωσαν στην πράξη τη δική μας συμμετοχή και άλλων, εξαντλώντας τα χρονικά περιθώριο των προθεσμιών. Το ίδιο έγινε και με άλλα κόμματα του πατριωτικού, αντικαθεστωτικού χώρου, όπως το Αγροτοκτηνοτροφικό Κόμμα ΑΚΚΕΛ, την Πυρίκαυστο Ελλάδα κλπ, που την τελευταία στιγμή είδαν τον τρίτο εταίρο τους να μην υποβάλλει την κοινή υποψηφιότητα στον Άρειο Πάγο. Ίσως αυτές οι εκλογές είχαν το περισσότερο βρώμικο παρασκήνιο υπονόμευσης της συμμετοχής πατριωτικών, δημοκρατικών, αντιμνημονιακών κομμάτων για να μειώσει το Ευρωκρατικό καθεστώς τις επιλογές των Ελλήνων πολιτών.

Ξεκινώντας με την Λαϊκή Ενότητα, η άκρως προσβλητική και διαβρωτική των προοπτικών μας συμπεριφορά από τους πολιτευτές Νταβανέλο, Λεουτσάκο, με την συμπόρευση (;) του Ήσυχου, έφτασε σε πρωτοφανή επίπεδα προκλητικότητας και απομόνωσης όσων δυνάμεων έδιναν φυγόκεντρη δυναμική που θα μας έβαζε στη Βουλή, ώστε τόσο σε εμάς , όσο και σε άλλες κινήσεις και κόμματα με αναφορές και σε « εν δυνάμει» ψηφοφόρους μας που έχουν πατριωτικό, ελληνοκεντρικό, αντιμνημονιακό προσανατολισμό και ταυτότητα να πετύχουν τον ολοκληρωτικό αποκλεισμό μας από την πιθανότητα να έχουμε εκπροσώπους μας σε εκλόγιμες θέσεις.

Αυτή η εσωτερική Τρόικα που φυτεύθηκε στη ΛΑΕ, φαίνεται ότι είχε ήδη αποφασίσει και «κλείσει» τους συνδυασμούς ψηφοδελτίων πριν ακόμη αρχίσει η συνομιλία με τις άλλες κινήσεις και κόμματα που συμφωνήθηκε να κατεβούν μαζί στις εκλογές. Αυτή η απεχθέστατη μορφή καθαρού ολοκληρωτισμού (αφού άλλωστε για κάποιους είναι Διεθνισμός που έχει στόχο την εξόντωση κάθε εθνικού, ελεύθερου και ανεξάρτητου, ώστε να επιβληθεί μιας άλλης μορφής παγκοσμιοποίηση) τράβηξε το χαλί κάτω από τα πόδια του Λαφαζάνη, της Κωνσταντοπούλου, της Μακρή και των άλλων «ρομαντικών».

Για όσο καιρό υπήρχε η κινητικότητα των κομμάτων και κινήσεων για εκλογική συνεργασία η ΛΑΕ «χτυπούσε» τρίτη θέση και διψήφια ποσοστά. Όταν όμως αποκαλύφθηκε αυτός ο ενσαρκωμένος ολοκληρωτισμός, υπήρξε η κατάρρευση που όλοι είδαμε. Και θα ήταν μεγαλύτερη αν είχε μαθευτεί ευρύτερα η νοοτροπία αυτή που κάθισε στον σβέρκο της ΛΑΕ και την έριξε.

Συνεπώς, η αποτυχία της ΛΑΕ να μπει στην Βουλή δεν είναι επιλογή των πολιτών υπέρ των μνημονίων και των διεθνών και ντόπιων δουλεμπόρων και άλλες τέτοιες ανοησίες. Η αποτυχία της ΛΑΕ είναι το αποτέλεσμα της εκτέλεσής της από την εσωτερική Τρόικα ή και Κουαρτέτο, ώστε να μην αποτελεί ασφαλή δημοκρατική και αντιμνημονιακή επιλογή. Για να σταματήσουν οι ανόητες και στημένες «αναλύσεις». Εμείς τα είδαμε, τα ζήσαμε και τα γνωρίζουμε πολύ καλύτερα. Και τα αποκαλύπτουμε για να μη γίνουμε συνεργοί στο «θάψιμο» του αποτελέσματος του Δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου, που για εμάς αποτελεί γενέθλια μέρα της άμεσης Δημοκρατίας για τη σύγχρονη Ελλάδα!

Οι Εκπομπές μας ΕΡΤOPEN

"Εθνοσυνέλευση Τώρα"

"Ελεύθεροι Πολιορκημένοι Έλληνες"

Αρχείο Εκπομπών

Πατήστε ΕΔΩ!

Πρόσφατα Άρθρα
Αρχείο