(εκτός συνταγματικού τόξου με το συνταγματικό βέλος του Ελληνικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας)

Αγαπητοί Φίλοι,

Το Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας και το Δημοβούλιο Πολιτών των οποίων τις εργασίες, τις δράσεις και τις δραστηριότητες έχω την τιμή να συντονίζω σας προσκαλούν να παραστείτε σε δύο σημαντικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 12 και την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013.

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 10:00-14:00 στην αίθουσα «Αλέξανδρος» του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Θεσσαλονίκης (απέναντι από τον Λευκό Πύργο), θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση με θέμα «Συμμετοχή του Ελληνικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και ο ρόλος του Δημοβουλίου Πολιτών στην διαμόρφωση εναλλακτικών θεσμών Δημοκρατίας». Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο Ιωάννης Αλκαίος, ο Όθωνας Ιακωβίδης και ο Γιώργος Κόκκας. (www.dimopolis.gr/ www.dimovoulio.gr, Fb: Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας / Δημοβούλιο Πολιτών).

Τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 17:30, στο παλαιό κτίριο της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. ως συντονιστής του Δημοβουλίου Πολιτών θα συμμετάσχω ως ομιλητής στην εκδήλωση που πραγματοποιεί η Πρωτοβουλία για Ριζική Συνταγματική Αλλαγή, με θέμα: «Η αναγκαιότητα ενός νέου Συντάγματος για την έξοδο από την πολιτική και οικονομική κρίση».( http://www.neosyntagma.net/, Fb: Πρωτοβουλία για Ριζική Συνταγματική Αλλαγή).

Και οι δύο εκδηλώσεις έχουν σαν στόχο την ουσιαστική παρέμβαση στα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας με συγκεκριμένες προτάσεις προκειμένου να αναδειχθεί η μόνη διέξοδος στο σημερινό αδιέξοδο της Ελλάδας. Μόνο η ενεργή συμμετοχή σας που θα σημάνει μια καινούργια αρχή για όλους εμάς τους συνειδητοποιημένους πολίτες, την χώρα και τα παιδιά μας.

Γιώργος Κόκκας
Δικηγόρος
Τηλ.:210-3648300 / 6984688800
e-mail: ekad@otenet.gr

Οι Εκπομπές μας ΕΡΤOPEN

"Εθνοσυνέλευση Τώρα"

"Ελεύθεροι Πολιορκημένοι Έλληνες"

Αρχείο Εκπομπών

Πατήστε ΕΔΩ!

Πρόσφατα Άρθρα
Αρχείο