Το Δημοβούλιο Πολιτών σας προσκαλεί στη δεύτερη συνάντηση του Σχολείου (Άμεσης) Δημοκρατίας, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και ώρες 17:30 – 19:30 στην αίθουσα Ορφέας, Ακαδημίας 88, 2ος όροφος.

Κεντρικό θέμα της δεύτερης συνάντησης είναι ο τρόπος εφαρμογής της Άμεσης Δημοκρατίας την πράξη στην σημερινή συγκυρία και ο τρόπος άρσης του αδιεξόδου που έχει κατακλύσει την κοινωνία.

Αμέσως μετά, θα πραγματοποιηθεί η τακτική Ολομέλεια του Δημοβουλίου Πολιτών για τον μήνα Νοέμβριο, και ώρες 20:00-22:00, στον ίδιο χώρο.

Τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθούμε στην Ολομέλεια του Δημοβουλίου Πολιτών είναι:

  • Το Σχολείο Δημοκρατίας και οι προτάσεις για τους νέους θεματικούς κύκλους για το νέο έτος. Προτείνουμε κάλεσμα όλων των οργανώσεων για το σχολείο δημοκρατίας ανάλογα με την θεματική εισήγηση.
  • Η πρόταση του Ελληνικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας για δημιουργία εντός των οργάνων του Βουλής των Πολιτών που θα συμβάλει και στις εργασίες του Δημοβουλίου Πολιτών σε αναγνώριση του έργου του.
  • Η συμμετοχή στις δύο εκδηλώσεις, 21 και 22 Δεκεμβρίου 2013 στο ξενοδοχείο Hilton στα πλαίσια του Money Show. (Παρουσίαση βιβλίου Φιλοσοφίας του Δημοβουλευτή Ιωάννη Καρακώστα που καταλήγει σε προτάσεις εφαρμογών Άμεσης Δημοκρατίας).
  • Έκδοση ταυτότητας μέλους Δημοβουλίου Πολιτών και καταβολή συνδρομών 2013-2014.
  • Ψηφίσματα για τρέχουσα επικαιρότητα επί προτάσεων μελών.

Γιατί το μέλλον της χώρας μας είναι στα χέρια μας!

Οι Εκπομπές μας ΕΡΤOPEN

"Εθνοσυνέλευση Τώρα"

"Ελεύθεροι Πολιορκημένοι Έλληνες"

Αρχείο Εκπομπών

Πατήστε ΕΔΩ!

Πρόσφατα Άρθρα
Αρχείο